În primul rând, trebuie să decideți ceea ce se numește un rewright. Toți cei care au studiat la școală, își amintesc declarațiile de la lecțiile limbii ruse. Era necesar să citim textul și să-l scriem în propriile sale cuvinte. Principiul rescrierii este aceeași afirmație.

Dar rewright real este prelucrarea mai profundă a textului primar. Cea mai ieftină formă de rewright este atunci când cuvintele sunt înlocuite mecanic de sinonime, permutări de propoziții și cuvinte. Toate aceste acțiuni sunt efectuate pentru a realiza o anumită unicitate a articolului. Ca urmare, textul unicității necesare, care este potrivit pentru umplerea site-ului.

Copywriting-ul necesită cunoștințe suficiente sau mai multe surse de informații. Rewright este mulțumit de o singură sursă - codul sursă, care trebuie prezentat într-un mod nou.

La cererea clientului, puteți procesa orice articol care îi place. În același timp, noua versiune are întotdeauna o șansă uriașă de a depăși codul sursă în sine. La urma urmei, prin intermediul rescrierii va fi posibil nu numai să se păstreze toată valoarea informațională, ci și să se corecteze ortografia, punctuația și să se îmbunătățească stilul articolului.

Deci, dacă aveți dorința de a umple site-ul cu text de calitate low-cost, trebuie să comandați o rescriere. Acesta este cel mai rapid mod de a umple un site cu conținut. Cu atât mai mult cu cât prețul rescrierii este semnificativ mai mic decât copywriting-ul sau executarea ordinului autorului. Acest lucru nu reduce în niciun fel calitatea textului. În cazul în care articolul original prezentat are o anumită calitate, atunci rewright efectuat nu va diferi pentru mai rău.