Cum de a promova site-ul?

Primul lucru la care trebuie să ne gândim este structura site-ului. Este necesar să se asigure un acces ușor, ușor și convenabil la articole, adică să se lucreze cu navigarea. Cea mai bună opțiune ar fi prezența unui copac categoric și capacitatea de a trece de la categorie la articole. De fapt, totul ar trebui să aibă ca scop să facă site-ul convenabil. Ca exemplu: Articolul principal din categoria de pagini. Pentru o navigare mai bună, în general, pe site aș sfătui să nu adăugați navigarea pasului anterior pe următorul. Dacă sunteți într-o anumită categorie, nu ar trebui să existe o listă a tuturor categoriilor de pe această pagină.

Este mai bine să lăsați un link către lista de categorii. De asemenea, pagina cu articolul nu ar trebui să fie o listă a tuturor articolelor din această categorie. Astfel, nu va exista o repetare inutilă a legăturilor. Acest lucru va facilita activitatea PS și a vizitatorilor. Site-ul va fi indexat mai repede, iar indexarea va fi mai stabila. Încărcarea paginii va fi mai mică.

În continuare vă puteți concentra pe optimizarea conținutului intern al paginii. Lista categoriilor este inserată în tag-uri H1, link-uri către articole în H2. În articole titlul este selectat în H1. La sfârșitul paginii, adăugăm link-uri la populare și similare pe subiectul articolului. În ceea ce privește conținutul în sine. Va fi mai bine să scrieți conținut care să se concentreze pe un singur subiect. Astfel de site-uri se încadrează mai ușor în index și avansează în sus.

Principalul lucru: Toate informațiile de pe site, adică articolele ar trebui să fie relevante pentru o anumită listă de expresii de căutare. Toate articolele de pe site ar trebui să se concentreze pe un nucleu semantic.

Și ultimul, al treilea element în promovarea site-ului va fi optimizarea sa externă. Este de a obține link-uri către site-ul de la alte resurse. Sunt multe feluri. De la spam pe diverse forumuri la cumpărarea de link-uri în schimburi speciale. Această schemă de promovare a site-ului ar trebui să ajute începătorii.