Apoi, procesul de instalare a site-ului pe server. Folosesc platforma WordPress pentru site-uri, deoarece este foarte convenabil și ușor de înțeles, în special pentru începători. Puteți instala WordPress direct pe găzduire sau local, de exemplu, pe Denwer. Acest lucru vă va permite să lucrați cu site-ul pe computer fără a cumpăra un domeniu și găzduire. După instalarea WordPress, trebuie să faceți setările necesare pentru funcționarea completă a site-ului.

Site-ul ar trebui să fie dat un aspect elegant, descărca și instala un șablon adecvat. Dacă șabloanele nu se potrivesc, atunci puteți comanda designul de la freelanceri sau puteți edita șablonul singur. Acum site-ul trebuie să fie umplut cu conținut unic: articole, desene, video, audio. Articolele pot fi scrise independent sau comandate pe schimburi speciale de articole.

Și ultima este, de asemenea, o etapă importantă - promovarea site-ului. Nimeni nu știe despre site-ul dvs. Dacă nu îl promovați și nu îl optimizați.

Iată principalele etape ale creării site-ului pe WordPress. După ce a trecut fiecare dintre aceste etape, veți obține un site full-featured. Fiecare dintre aceste etape necesită timp. Puteți instala și configura site-ul în câteva minute, dar umplerea și promovarea pot dura câteva luni.